Gig 23: Mycket nytt – helt ok

20170101-6

En begynnande halsåkomma gör att jag inte känner på topp men bestämmer mig ändå för att testa mycket nya skämt denna kväll på Big Ben. Flera polare i publiken och min kära mor med respektive är på plats. Alltid kul!

Jag har ju blivit ganska djärv och kastar mig gärna ut med helt nya grejer. Lite riskabelt ibland och ikväll är det flera skämt som jag inte levererar så bra. Får ändå en del skratt men sämre än sist.

Inte så mycket mer att säga. Helt ok gig men inte mer än så. På´t igen!

Nästa gig: Leroys Live Comedy, fre 10/2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s