Ensam är svag på King Comedy

2017-02-12-22-40-27

Halvbakis och tärd genomför jag gig för tredje dagen i rad. Verkligen kul att få köra men den här kvällen på King Comedy känns som en särskild nivå i helvetet. Publiken består nämligen endast av tre surmulna gubbar i baren, ett ungt par, åtta komiker och en kvinnlig häcklare.

Samtidigt går det såklart inte att misslyckas eftersom alla misslyckas. Det gäller bara att köra in i väggen med stil. Och här väljer alla komiker sin egen väg.

Simon Gärdenfors kör inget material utan står och snackar med en häcklare i tio minuter, Marcus Berggren går in med tokenergi och kör en massa nytt och jag kör ett vanligt set med lite nytt material insprängt här och där.

Det är en mardrömslik atmosfär om man tycker det är jobbigt att försöka vara rolig inför folk. Gubbarna i baren ropar åt flera komiker att gå av scenen men de skrattar faktiskt lite åt mina skämt. Verkar som min cynism slår an en sträng.

Gillar King Comedy trots allt. Det kan bli lite vad som helst och det är det som är tjusningen.

Nästa gig: Big Ben, tis, 14/2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s