Här bombar jag på Big Ben

2017-02-23-22-38-07-2

Hoppsan hejsan i stand up-skogen. Då har man gjort sin första egentliga bombning. Intressant. Extra intressant eftersom jag drog skämten ungefär som jag ville och att jag kände mig säker på scenen. Jag fick skratt men inte närmelsevis i den utsträckning jag brukar. Varför?

För det första: Jag har rakat av mig skägget vilket jag misstänker gör mitt utseende hårdare. För det andra: Jag körde rätt edgy grejer idag. För det tredje: Jag tog inte ner mig själv i den utsträckning jag brukar utan framstod nog som betydligt hårdare än jag är. För det fjärde: Mina skämt kanske sög, ha ha.

Jag tar med mig att jag trots den dåliga responsen kände mig säker på scenen. Jag kom inte av mig och jag hanterade tystnaden bra.

Nästa bokade gig 11 mars men hoppas på fler innan:)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s