2016 – stand up och tragik

img_2569

Fjärde giget på Big Ben under december månad blir mitt bästa. Jag hittar lugnet och tryggheten och får genom detta betydligt lättare med mig publiken. De köper min persona och jag får flera ”lätta” skratt.

Det är summeringarnas tid och om 2016 kan sägas mycket. För egen del sticker tiden i flyktinglägret i Aten i våras ut, samt stand up-satsningen. 14 gig blev det under hösten. Vad jag har gett mig in på vet jag nog knappt själv ännu, mer än att det var något som behövde göras. Behövde utforskas.

Tiden i Aten gav nya vänskaper både bland flyktingar och volontärer. Vissa av flyktingarna har fått tillfälliga uppehållstillstånd och jag har träffat dem här hemma. Vilken upplevelse det var att arbeta i Aten och vilken möjlighet att få förståelse för konsekvenserna av en av vår tids stora konflikter.

2017? Fler stand up-gig såklart. Med början redan i morgon 1/1 då ni kan se mig på Big Ben från kl. 20.

Gott nytt år!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s