Skönt gäng underhöll i Norrtälje

19758052_10155456249507603_441632028_n

Gig 69.

Något mindre jetlaggad får jag äran att på tisdagskvällen följa med Tore Kullgren med anhang till Norrtälje för ett par timmars stand up-underhållning på Parken. Härlig inramning med fryntliga locals/sommargäster. Det är andra året Tore kör klubb här. Norrtäljeborna verkar uppskatta att få humorpåhälsning och är med på noterna trots att det äts och dricks rätt friskt runt borden.

Kvällens line up: Tore Kullgren, jag, Kirsty Armstrong, Kim Eriksson och Elin Almén. Konfar gör Nalle Ahlgren.

Det går bra för oss alla trots rätt olika stilar. Själv kör jag tio och en halv minut material som brukar funka men spränger även in lite nytt. Jäkligt kul att komma utanför open mic-scenernas något mer slentrianmässiga tillvaro även om de är livsnödvändiga för alla aspirerande komiker.

Nästa gig: Big Ben 7/7 kl 20.00

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s