Bring out the gimp

19883533_10155464840077603_2013111863_n

Gig 70.

Jag tilldelas denna kväll rollen som ”ringaren från Notre Dame” där jag sitter i en munkjacka och drar i en regel på mixerbordet upp och ner (känns aningen förmätet att kalla det dj:a, men okej då). Man driver med mig från scen på ett sätt som fint går i linje med hur jag planerar inleda mitt eget set.

Första fredagen jag kör på Big Ben sen de börjat köra varje dag. Det är rätt bra med folk och relativt städat sånär som på ett överförfriskat sällskap som framför allt häcklar Simon Gärdenfors. Efter en tillsägelse från personalen lämnar dessa självmant lokalen en stund senare.

Melody Farshin MC:ar med den äran och flera komiker levererar bra set. Jag går på som första komiker i andra akten. Känner direkt att publiken är med på min grej vilket alltid är grymt skönt. Man vet nästan redan efter 20-30 sekunder hur det kommer gå. Inte alltid, men ofta.

Kör sex minuter denna kväll och det är bra med skratt och tajt rakt igenom. Är inne i en skrivarfas nu och testar lite nyskrivna grejer i några befintliga rutiner. Flyter bra.

Redan i morgon är jag tillbaka på Big Ben och testar lite annat. Kom! Det är bra drag varje kväll nu.

Nästa gig: Big Ben 8/7, kl 20

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s