Högkvalitativ komikercirkus rullar vidare

20136645_10155493160107603_713515434_n

Gig 73.

Medan det pågår kollektiv semester bland gemene man, köttar Sveriges ståupp-komiker vidare. I en mörk källare med bara en toalett. Krogen Big Ben är just nu under renovering och det sammanfaller sådär smidigt med stand up-verksamhetens dagliga förekomst. Toakön är ständigt närvarande och bidrar till ett större sorl än vanligt. Beror lite på vad man är för typ av komiker om man triggas av detta eller inte.

Klart är att den som tar sig ner till Big Ben nu i sommar får rätt bra valuta för de pengar som förvisso inte spenderats eftersom det är gratis. Den här kvällen kör t.ex. namn som Carl Stanley, Adel Faqhi och Al Pitcher. Generellt sett relativt hög nivå kväll efter kväll.

Själv trasslar jag vidare och försöker få ordning på olika rutiner samt regelbunden scentid. Är riktigt bekväm den här kvällen och får bra respons samt kör en del publiksnack. Utmaningen är alltid att ha ballsen och självdistansen att testa nya rutiner. Om man inte riktigt känner sig på är det alltid lättare att köra nåt gammalt beprövat men då hämmas också utvecklingen. Jag behöver bygga vidare på det material jag har samt skriva nytt. Tuff men nödvändigt process.

Om ni vill ses vi ikväll igen.

Nästa gig: Big Ben 15/7 kl 20.00

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s