Dubbeltrubbel på Stockholm Comedy Club

21298959_10155651659927603_500378137_o

Gig 88 och 89.

Kör två gig den här kvällen. Best Of Stockholm Comedy Club och Late Night. Det går rätt segt trots att det är hyfsat med publik på båda showerna. Får skratt men betydligt mindre än jag brukar. I någon mån är väl publiken generellt ganska lågmäld men andra komiker får bättre respons så jag kan inte skylla på det.

Det tuffa med stand up. Material som funkar nästan varje gång funkar plötsligt inte. Där du är van att få skrattsalvor möts du av tystnad. Det kan handla om att publiken inte gillar din stil, att du levererar skämten slarvigare, att det är larmigt i lokalen etc. Såklart också kvaliteten på dina skämt men här handlar det alltså om skämt som nästan alltid funkar.

Jag blir helt enkelt påmind om att jag bara kört ett år och att jag inte är tillräckligt bra för att ta något för givet.

En nyttig påminnelse och en påminnelse om att jag behöver bli bättre.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s