En nära Burken-upplevelse

21706478_10155687108942603_2001677263_oGig 91.

Det är en fin kväll. Bland annat ramlar en psykotiskt skrattande kvinna från Arvika av stolen två gånger och skapar fin stämning. Innan kvällens gig har jag pausat helt från stand up i knappt två veckor. Det var som att luften gick ur mig och detta galna år kom ikapp. Jag behövde breaka lite.

Nu dock kul vara tillbaka. Kör ca 12 min som tredje komiker på Stockholm Comedy Club och avslutar därmed första halvan. Har slipat lite här och där i materialet och får betalt för det. Trots begynnande förkylning gör jag ett bra gig. Blir allt bättre på att vara närvarande på scenen och behålla lugnet när något skämt går dåligt. Då kommer man närmare publiken som i sin tur slappnar av och skrattar mer.

Ska inleda en intensivare skrivarperiod nu och få färdigt lite fler rutiner. Kommer möjligen gigga något mindre, men det återstår att se.

Nästa bokade gig: Big Ben 25/9

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s