Kung av King

22050708_10155712192287603_2020193607_o

Gig 92.

Jävlar vad roligt det är att köra ikväll. Inte för att det är fler människor i publiken än komiker och sedvanliga semifyllon, inte för att det går så jävla bra, inte för att King Comedy slutat ha allt förutom goda stand up-förutsättningar. Det är roligt för att jag har verkligen känner inombords hur kul det är att stå på den där scenen. Sure, jag får några garv, så många garv man nu kan få med runt 15 pers i publiken, men jag bryr mig inte så mycket. Lusten är tillbaka. Den dog lite där för dryga två veckor sen. Tack och lov tog jag då mitt förnuft till fånga och drog ner på tempot. Jag gillar när jag använder min hjärna, det sker tyvärr alltför sällan.

Tycker att jag får in mer och mer nytt och skämten blir allt tydligare, och därmed roligare.

Nästa gig: Big Ben 25/9

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s