Trögskrattat men uppskattat på Big Ben

Bigben279

Gig 94.

Det är en märklig kväll. Ok med folk men många som är på Big Ben för första gången. Konfrencier Ahmed Behran har feeling och kör läääänge innan första komiker får gå på. Sen strular tekniken och en taskig mick pajar för ett par komiker. Bland annat för Ato Karlsson som efteråt verkar lite låg men som enligt mig är jävligt rolig och bjuder på sig själv. Det är lite halvsegt överlag. Publiken verkar ha kul men det lossnar inte riktigt.

Själv kör jag en bra bit in i andra halvan och det är lite avslaget. Går in med ganska hög energi för att försöka skaka igång tillställningen lite. Det går sådär. Får ett ganska svalt mottagande. Men jag bryr mig inte så mycket utan kör på och efter hand får jag med mig publiken. Efteråt kommer flera fram och tycker jag varit bra. Så lämnar med en bra känsla trots att jag inte fått tokmycket skratt.

Nästa bokade gig: King Comedy 1/10 kl 20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s