Här sjunger jag för sångfåglar

22218106_10155730724082603_1432951150_oGig 95.

Det är något mycket speciellt med King Comedy när jag anländer strax innan kl 20. Stället är nämligen packat med folk! Jag ba, what?! Men det ska visa sig att de inte är där för att kolla på stand up. Det har varit en kväll där olika sånggrupper har uppträtt. När konfrencier Hakkala börjar hojta om stand up drar sig sångfåglarna likt flyende gnuer mot utgången. Men precis som på savannen är det några som inte hinner undan.

Jag går upp som andra komiker och det är ganska larmigt. Jag har hittat en setlist från deras kväll så jag tjatar lite med de sångfåglar som är kvar och ber dem sjunga sitt paradnummer. De stämmer helt sonika upp i en fyrstämmig version av ”Uti vår hage”. De som känner mig vet att jag inte är en helt oäven sångare. Inte superäven heller men det blir en fin stund där jag improviserar ett par fraser från scenen. Dammar i övrigt på med lite inkört med halvnytt strössel. Kul kväll!

I övrigt kör Marcus Berggren utan glasögon i finjacka och ungdomlig keps. Det går förstås lysande.

Nästa bokade gig: Stockholm Comedy Club 13/10 men det blir garanterat något innan det.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s