– Ha ha, där sitter ju en punkare igen!

22429544_10155758190117603_1858165414_oGig 98.

Fan i min banankartong om det inte sitter en punkare längst fram även vid kvällens gig. Fast den här punkaren känner jag. Micke är en galet frekvent stand up-besökare. Hur många gig han sett egentligen? Han måste även ha hört varje komikers set typ 20 ggr, så när man får Micke att garva då jävlar har man lyckats. Och jag tycker mig se att han drar på smilbanden åtminstone ett par gånger under mitt set. Känns obeskrivligt stort…

Jag kör knappa åtta minuter och det går bra skulle jag säga. Inte asbra men det garvas ganska ofta. Det känns trevligt. Simon Gärdenfors garvar rätt mycket vilket känns kul eftersom jag alltid själv garvar åt den lille släpige skåningen.

I övrigt väljer jag att nämna Erik Börjesson som jag tycker gör ett av sina bättre gig. Bra skämt plus härlig likeability på scenen. Han går framåt! Kul även att se min gamle vapendragare Andreas Åström som jag också tycker ligger i och utvecklas. Finns som bekant inga genvägar till de stora skratten. Bara förnedring och ihärdighet.

Som det ser ut nu kommer mitt 100:e gig äga rum på King Comedy på söndag om jag glider förbi och får plats. Ödets ironi eftersom jag precis i ett skämtförsök ljugit om att jag i höst kommer sätta upp en show där. Hur nu folk kunde gå på att jag skulle ta minst 400 spänn för att köra åtta minuter. Blev lite förlägen (och uppriktigt sagt förvånad) över grattiskavalkaden, känner mig därför nödgad att förtydliga. Jag ljög. Punkt.

Nästa gig: Stockholm Comedy Club, 13/10 kl 20.00

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s