Punkar-Tim – en fantastisk publikmedlem

22404105_10155752994827603_582243674_o

Gig 97.

Fortfarande lite måndagströgt på Big Ben. Verkar inte ha gått upp för medborgarna att de kan inleda veckan med stand up. Men de som dyker är helt med i matchen. Framför allt Punkar-Tim. Han har ett överjävligt härligt skratt och verkar tycka det mesta är kul. Men till skillnad från vissa som inte hajar när det är dags att hålla käften han han en förvånande fingertoppskänsla. Sitter inte och stör utan verkar bara tycka att det är genuint kul att garva. Han ensam får ofta med sig resten av publiken och räddar äran åt de flesta komikerna.

Jag gör ett riktigt bra gig om jag får säga det själv. Blir allt lugnare och det går allt snabbare att slussa in nytt material. Grymt skönt att få garv på nya grejer. Kör sex minuter prick och hinner, förutom invant intro, testa en ganska omgjord rutin.

Nästa gig: Cash Comedy Club 11/10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s