Gig 100: – Jag älskar er Gävle!

22662669_10155778560862603_1567994545_o

Gig 100!!!!

Jag gjorde det. Sedan den 30 augusti förra året har jag stått på en stand up-scen 100 gånger. Det är för en erfaren ståuppkomiker ingenting, men för mig en tydlig milstolpe. Min scennärvaro har ökat till kanske 60 procent, manus-promptern i huvudet har börjat avta något och jag har allt roligare på scen. Eftersom jag blir säkrare får jag också fler garv. Det är som en god cirkel.

Det är fantastiskt men också förbrännande. Inte helt lätt att kombinera en satsning med krävande heltidsjobb. Att få fram nytt material som håller tar en jävla tid och måste grindas in för att flyta.

Den här onsdagskvällen ska jag upp till Gävle och ska köra på klubben Gasta Comedy. Det visar sig vara knökfullt. Över 200 pers. Jeez! Med råge den största publik jag har kört för.

Jag åker tåg upp med Elin Almén och Kristoffer Appelquist. Grymt kul att sitta med dessa båda i några timmar och snacka (mestadels deras) erfarenheter.

Mitt gig går, enligt mig, skitbra. Inte ofta man får såna här förutsättningar. Stor publik som verkligen vill se stand up. Jag har ju dessutom jobbat i Dalarna och Gävle så de kanske ger mig lite mer kärlek än brukligt.

Förutom att jag tappar lite manus i mitten så är det bra med skratt rakt igenom. Knappast van att få stora garv redan på set-upen så kul när det händer.

I morgon headlinar jag på Stockholm Comedy Club. Vore grymt om du kom!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s