Här ser jag min häcklare igen, du kan aldrig ana vad som hände sen

23555213_10155844023157603_84781729_oGig 106.

Det är som en ond dröm. När jag går in på Kings´s Arms för att ånyo ställa mig på King Comedys idag helt instrumentfyllda scen, är allt som för en vecka sen. Samma komiker vänder sig liksom i filmisk slow motion när jag kommer in. Jag nästan hör den suggestiva musiken. Och där sitter de. Den bedagade Lasse, kvinnan och häcklaren. Samma trio som förra veckan nästan fick mig att göra något straffbart.

Förutom den bedagade trion och kvällens komiker består publiken av ett par från Schweiz som inte förstår svenska och ytterligare en kvinna. Vanlig King-stämning med andra ord.

Jag förbereder mig för en intressant kväll men väl på scenen ser jag att den bedagade trion reser sig och går. Trevligt! De slipper se mig, publiken slipper oväsen och jag slipper tre år på Hall. Istället ägnar jag mig åt de schweiziska paret och kör lite blandat på svenska och engelska. Drar väl av knappa 15 minuter. Känns skönt att få köra igenom lite rutiner och snacka med komikerkollegor. Blir en bra kväll ändå. Fjärran från förra veckans ”Lasse-trauma”.

Nu väntar fem måndagar med workshop på Norra Brunn med Thomas Oredsson och mer gigande såklart. Håll koll på min Pärlkastaren-sida på FB, där lägger jag upp alla kommande gig.

Ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s