Testar nytt på Cash

23698344_10155852303332603_1938424527_o

Gig 108.

Svänger förbi alltid trevliga Cash Comedy. Blir alltid intim stämning även om det inte är jättemycket folk. Brassar av en rutin jag bara kört tre gånger och en som jag testar för första gången (i sin nuvarande utformning). Som alltid när jag testar nytt blir jag liiite mer spänd och därmed lite allvarligare och därmed lite mindre likeable och därmed får jag lite färre skratt. Det är sen gammalt. Men jag känner att det finns mycket i det nya som är bra! Grymt skönt när man skriver ett sjok nytt där det mesta ändå känns ok.

Nästa gig blir väl min workshop på Norra Brunn på måndag. Men det får bara några olyckligt lottade satar se. Kanske hinner med nåt innan dess. Ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s