Ok spontanare på Cash

23874093_10155872180662603_1863427521_o

Gig 109.

Får mess vid 18-tiden om avhopp på Cash Comedy så drar förbi och kör en spontanare. Jäkligt seg sen kvällsjobb igår så tar ett tag innan jag kommer igång. Inget höjdargig men bra repsons på en del ställen. Är mitt inne i mitt workshopande just nu så vrider och vänder på i princip varje rutin. Känns lite löst i kanterna.

Var kul att se en ny tjej idag som jag tyvärr inte minns förnamnet på men som hette Amalia i efternamn. Hade tydligen inte kört så länge men bra tempo och flera roliga skämt. Kul!

Avslutningsvis tack till Jenny och Erik för giget och tack till Dillner för att han inte ramlade in i mitt bord.

Kör i Solna på fredag. Kom igen Gnaget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s