Bitvis bra men inte tillräckligt bra

24323877_10155897988467603_550036572_oGig 113.

Sen stand up-legendaren Tomas Oredsson under en workshop jag deltar i började peta i ett ömt sår har hela min stand up-existens börjat skaka i sina grundvalar. Åja, det har nog skakat ganska rejält ett tag men hans ord letade sig in och befäste delar i min scenpersonlighet jag försöker jobba mig ur.

Min vana trogen är jag en man av överdrifter. Inget häpnadsväckande har egentligen hänt men jag är lite inne i en tvivlarfas angående delar av min act. Där finns höjdpunkter men också delar som inte resonerar med publiken som jag önskar. Lite osäker kring vad jag ska utveckla, vad jag ska behålla och vad jag ska droppa.

Kvällens gig går rätt bra, eller ok. Jag har kastat om rätt mycket i setet så det är lite rörigt i skallen, försöker hitta den bästa inledningen för mig och det trasslar lite.

På´t igen ikväll!

Stockholm Comedy Club 1/12 kl 20.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s