Sicken humormangling, Stockholm!

24581062_10155901050522603_576122004_nGig 114.

Hoppla, vilken kväll på Stockholm Comedy Club! Mycket folk som vill ha kul samt varierade och taggade komiker. Evighetsmaskinen Ato Karlsson MC:ar som vanligt och får direkt igång publiken. Skönt när man som komiker från sidan ser att det verkar vara en taggad publik. Först ut är Viktor Engberg. Energiknippet som trots att han bara hållit på sen i april redan är en mästare på att skapa bilder och hitta roliga vridningar.

Jag går på som tvåa och gör ett bra gig. Har ändrat om lite igen och får till ett mycket bättre intro. Är betydligt lugnare och har skakat av mig den dåliga känslan från tidigare i veckan. Flera nya grejer funkar dessutom. Känns bra!

Avslutar första halvan gör Josefin Sonck. Hon är, som vanligt, riktigt rolig. Hittar alltid egna personliga grejer att skämta om och bygger även ut mer generellt. Man kommer in lite i hennes värld och det är trivsamt (nåja) där.

Efter pausen kör min vapendragare John Olsson som liksom jag ändrat mycket sen kvällen innan. Det går riktigt bra för John också. Lyckas göra flera ämnen mer relevanta för publiken och får därmed mer skratt.

Avslutar gör knarrige skåningen Simon Gärdenfors. Han kör väldigt mycket publiksnack som han väver in i sina rutiner. Jag gjorde också det när jag headlinade. Jäkligt viktigt att visa publiken att man är med och vill att de ska ha kul. Det funkar för det mesta riktigt bra och ger bra ”här och nu”-känsla.

Nu väntar sannolikt en lugnare vecka. Veckan därpå blir det däremot fullt ställ med en massa gig.

Nästa gig: Glöggburst 10/12

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s