Hur är din ”dagen efter”?

IMG_3471

Jag har alltid förundrats över dagen efter. Dagen då förljugenheten och glamouren sköljts bort av alkoholfloden och vi förläget tittar på varandra som de ömkliga homo sapiens vi är. Någon kräks utanför tältet, någon ångrar bittert gårdagens uttalanden, någon bävar för den kommande semestern i en relation som sedan länge är död och någon försöker förklara att det bara pussats lite och att det var dumt men att det är dig jag älskar.

Vem av ovanstående är du? Hur hade du det igår? Själv har jag ådragit mig en mildare knäsituation och mumsar smärtstillande. Förvånas ständigt över min egen dumhet när det gäller att lyssna på kroppen och sitter nu här med svullet knä. Men det blev en bra tid vilket förstås är viktigast.

IMG_3458IMG_3466

I övrigt firade jag med fantastisk syster på hemlig adress. Balanserat alkoholintag, great surroundings och två underbara burma-katter. Vilka magnifika djur. Starkt lekintresse, hög gosnivå och minimalt utespring. Som gjort för kelsjuk stadsråtta.

IMG_3442

Och du. Var du än är. Ta inte bilen idag. Det är inte värt det.

Ha de gött!

En reaktion på ”Hur är din ”dagen efter”?

 1. Gitte Lindblom skriver:

  Gjorde sammalunda.
  Tog hänsyn till ett värkande ben som trots hänsyn o yoga imorse eller kanske just därför värkande rygg idag.
  Ingen alkohol, vem behöver det? Inga kattor att gosa med förutom grannens som vill ha mat o inte gillar min änglahunds hårda kulor.
  Bara mitt eget sällskap o allt som finns i min lägenhet.
  Ingen ånger, inga misstag, ingen baksmälla, bara en stel rygg o ett liv.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s