Oförberett trams på Cross Fire

viftar

Gig 47.

Fick äran att uppträda på ännu en gratisklubb igår måndag. Cross Fire Comedy Club på Caliente på Renstiernas gata. Trevligt ställe men lite väl lite plats där man står uppflugen på en trall strax till höger om entrén.

Jag ärar stunden genom att komma skamligt oförberedd med hela mitt set utskrivet i näven. Skäms lite, men inte så mycket. Daddy issues är ämnet för kvällen och jag har helt enkelt inte hunnit repa in de nyskrivna skämten.

Publiken består nästan uteslutande av ett långbord med studenter i 20-års-åldern. En samling belevade unga framtidshopp. Kontrasten mot de mer bisarra komikerna som sitter vid bordet bredvid kunde inte vara tydligare.

Jag har riktigt roligt men gör ett virrigt framträdande eftersom jag behöver läsa innantill vid flera tillfällen. Har dock bra kontakt med den fåtaliga publiken och gör mitt bästa för att inte ramla av trallen under mina act outs.

Lyfter denna kväll gärna fram mina kollegor John Olsson och Kirsty Armstrong. John testar liksom jag en del nytt och tappar bort sig nån gång men blir allt bättre på scen. Att han är väldigt rolig utanför scenen vet jag redan. Kul nu att han även börjar få ut det under sina gig.

Kirsty gör ett riktigt bra gig. Fan vet om hon inte är bäst på engelska (några komiker kör på engelska denna kväll) så tvåspråkig hon är. Skrivit flera bra skämt på kvällens ämne och får även in dem snyggt i sitt ordinarie set. Dessutom kan hon det utantill till skillnad från en annan.

Tack till Jenny och Ryan att jag fick köra! Kommer gärna tillbaka.

Nästa gig: Stockholm Comedy Club, Förfest, 25/4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s