Tillbaka från de döda

18471342_10155277253412603_647135849_n

Gig 52.

Efter en hel veckas från frånvaro från stand up-scenen så är det återigen dags att göra upp med de i jordnötterna sovande fyllona på King Comedy. Nåja, det är faktiskt helt okej med folk ikväll och förvånansvärt normala individer. Såklart finns även obligatoriska häcklaren på plats. Han kallar sig av någon anledning Jesper Parnevik men kunde inte ha mindre gemensamt med den gladlynte golfspelaren.

Jag kör drygt åtta minuter och testar lite nytt. Går överlag bra men svårt att avgöra med en så fåtalig publik. Min vän Jonas Sjögren öppnar och jag gillar att han börjar agera ut allt mer. Han går från klarhet till klarhet. I övrigt nämner jag gärna en av mina personliga favoriter Viktor Carlsson som får mycket skratt ikväll och grekiskan Eleni Dimitrelou Tångstedt som testar nytt och grovt. Hedersomnämnande till kvällens värd Johannes Hakkala som konfar med den äran.

Nästa gig först på Big Ben om en vecka om det inte dyker upp något annat.

Fridens liljor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s