Mörk kostym, mörk kväll

18622843_10155299508557603_1607145810_n

Gig 53. Känner mig extremt oinspirerad att skriva de här orden just nu men gör så i alla fall. Ganska glest på Big Ben ikväll och knappast någon tokstämning. Jag kör väldigt sent och ytterligare publik har hunnit lämna när det är min tur.

Kvällen till ära testar jag att köra i mörk kostym. Känns som att det höjer min status väl mycket för jag känner direkt att jag inte får betalt som jag brukar. Eller vad det nu är. Lirar hur som helst inte med publiken denna kväll. Hade planerat att testa rätt mycket nytt men kortar ner och avslutar med några relativt säkra kort.

Segt gig som jag gärna glömmer.

Nästa gig: Cash Comedy, ons 24/5 kl 20

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s