Bra Big Ben-gig summerar första stand up-säsongen

19141428_10155375145752603_295785275_n

Gig 66. Big Ben.

Jag är generellt dålig på att inte bli besatt av saker. Skateboard, musik, träning etc. Allt har jag kastat mig in i huvudlöst med sprudlande missbrukarpersonlighet. Lyckligtvis har jag ännu inte förlorat mig i sprit eller droger. Men rädslan finns förstås att man nån gång bara ska skita i allt och bli en skugga på en bänk i en avlägsen del av parken.

Stand up blev inte något undantag. Vilket huvudlöst år det varit. Ja, inte ett år ens. Jag gjorde mitt första gig i Stockholm 30 augusti. Nu har jag mitt första headliner-gig inbokat 26 augusti. Jag har haft en sjujäkla utveckling om jag får säga det själv. Och jag har också lagt ner svinmycket tid. Osannolikt mycket tid. Jag har jobbat och kört stand up. Typ bara. Förstås ohållbart i längden. Men jag behöver besattheten, meningen.

Kul att få avsluta denna min första stand up-cykel med ett riktigt bra gig. Underbar publik på Big Ben ikväll och det gick bra för flera komiker. Roligt att flera nya och även en del lite mer utmanande grejer satt. Hoppas nu att publiken fortsätter komma när Big Ben 1/7 börjar köra varje dag. Vore svinkul om det kommer folk hela sommaren så att detta kan fortsätta även i höst. Så många komiker som vill köra och letar tider.

Nu tar jag ett break till och med 3 juli. Kanske, kanske testar jag lite skämt på engelska i New York om det blir läge.

Ett stort tack till alla som kommit och tittat och peppat under det här första jävligt prövande stand up-året.

Vi ses snart igen här på bloggen:)

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s