Mycket på g på Stockholm Comedy Club

 

20289845_10155523278777603_1911110382_n

Gig 75.

Inte nog med att en ny skylt nyligen sattes upp på fasaden. Stockholm Comedy Club storsatsar i höst med fler shower än någonsin per vecka samt nya koncept. Själv kommer jag vara involverad i Late night, en show på lördagar mellan 23 och 00 (dvs, emellanåt vara konfrencier/MC. Delar detta uppdrag tillsammans med Niklas Löfgren och Kirsty Armstrong). Tanken är att Late night ska vara för den som uppskattar än något mörkare humor. Tydligen anses jag vara en komiker som platsar under detta epitet. Något jag tar som både en komplimang och en förolämpning.

Vi som ska jobba med de olika showerna samlades igår för att gå igenom vissa rutiner. Det är verkligen ett kanongäng. Sammanlagt ska 330 shower avverkas under de kommande tolv månaderna. En smått galen siffra. Rekommenderar alla stand up-intresserade att gå in på stockholmcomedyclub.com för bokningar samt följa Stockholm Comedy Club i alla sociala medier.

Efter mötet var det show som vanligt. Jag körde 10 minuter och hade ett riktigt bra gig om jag får säga det själv. Fick total black out i ett gammalt skämt men hittade rätt strax efter. Hade egentligen tänkt testa två helt nya minuter, men kände strax innan jag skulle upp på scenen att materialet satt för dåligt. Blev därför några tankevurpor i huvudet innan jag hittade tonen.

Jag känner att min leverans blir bättre och bättre samt att min närvaro på scen ökar för varje gig. Känner också att jag snabbare och snabbare fasar in nytt material.

I veckan planerar jag att köra en eller ett par gig på Big Ben men har inget bokat ännu. Nästa helg MÅSTE alla som är i stan komma till Gröna lund. Då kör Stockholm Comedy Club två dagar stand up-bonanza. Grymt många bra komiker utlovas. Jag kör också och biljetter hittar du bl a på stockholmcomedyclub.com.

Nästa gig: Gröna lund, 29 juli

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s