Bland läderhundar och Ekeröbor

20632754_10155568322782603_1072756603_n

Gig 80.

MC Janne Westerlund brukar ofta varna för när han som medelålders man får feeling. Den här kvällen skickar han runt sin telefon som visar en bild på en läderhund (en person i läderutstyrsel föreställande en hund), härmar överklassbor från Ekerö och skriker på finska. Feeling är bara förnamnet och hans temperament bidrar till att dra upp värmen i lokalen till astronomiska proportioner. Fläktarna skriker av smärta när de försöker rädda headlinern och mycket fysiske Lasse Nilsen från att avlida i värmeslag.

Som tur är har vi som kör i första halvan redan avverkat våra set. Det är riktigt bra med publik och kvällen är som helhet lyckad. Jag gör ett bra gig men får något sämre gensvar än kvällen innan. Det är intressant det där. Samma skämt kan mottas helt olika beroende på kväll och stämning.

Jobbar på med att försöka få klart rutiner. Testar olika grejer varje gång känns det som. Det är en avvägning det där. Att testa nytt samtidigt som man måste lära sig att leverera det material man redan har på bästa sätt. Det är en jävla process, speciellt eftersom man inte hållit på så länge än.

Kul att min vän Nicklas Pihl med anhang kom förbi!

I övrigt vill jag att ni skriver in ett par datum i almanackan. 19 augusti är det premiär för Late Night Comedy på Stockholm Comedy Club mellan 23 och midnatt. Då håller jag i kvällen. Grymma Robin Grubbström och Sandra Ilar supportar respektive headlinar. Sen kör jag själv mitt första headliner-gig helgen därpå. Också på Late Night på Stockholm Comedy Club. Missa INTE Late Night i höst. Jag kommer påminna er. Var så säkra.

Nästa bokade gig: Big Ben, 9/8 kl 20

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s