Småputtrigt med småmissar

20840452_10155591499217603_550255165_n

Gig 82. Skrattfrekvens 10,4 (mer info om skrattfrekvens i blogginlägget innan detta)

Ett rätt bra gig om du frågar mig. Inte kanonrespons, vilket delvis beror på att en stor del av publiken går under pausen. Dessutom är jag lite seg och glömmer bort en ganska stor del av setet, men det märks inte då jag adderar längd i slutet istället.

Känner mig okej närvarande och har en del bra publiksnack. Ändå glömmer jag som sagt bort en rätt stor del av setet. Kul ändå att flera nya grejer funkar. Jobbar med att bygga ut mitt set mer och mer. Går framåt!

Har gjort reklam på insta för två viktiga gig jag hoppas ni kommer på. Premiären av Late Night Comedy nästa helg, 19/8 kl 23, då jag är MC och mitt första headlinergig 26/8, också på Late Night klockan 23.

Nästa gig är dock Best of Stockholm Comedy Club, 19/8, och jag kör klockan 20, alltså några timmar innan Late Night.

Hoppas vi ses!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s