Nytt satt på Cash

21122846_10155620607887603_1434828679_oGig 85.

Jag älskar intimiteten på Cash Comedy. Publiken sitter väldigt nära och det är lätt att konversera någon och vara lyhörd för det som händer i lokalen. Det är säsongspremiär denna kväll och jag får äran (?) att öppna. Rätt kul att öppna ibland även om publiken kanske inte alltid är ”igång”. Sju minuter är det som gäller ikväll och jag kör en och en halv rutin. Sprängt in flera nya skämt och i princip alla sitter. Cash Comedy är förvisso ganska lättskrattat, dvs man får en del lätta skratt som man inte alltid får på andra ställen. Tror det beror på att lokalen är liten och att det ofta är rätt bra med folk på liten yta. Anonymitet trots intimitet kanske.

Laddar och testar för headliner-giget på Late Night på Stockholm Comedy Club på lördag kl 23. Kom gärna dit och supporta! Behöver allt stöd jag kan få. Värmer upp med Best Of på Stockholm Comedy Club på fredag kl 20.

Kom gärna förbi då också!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s