Skrikig skjorta och en kvinna i rullstol

21146955_10155627928132603_2006697270_oGig 86.

Det är inte alltid lätt att ta sig ner i och upp från Stockholm Comedy Club som ju ligger på källarplan. En rullstolsburen kvinna har inte uppfattat avsaknaden av hiss så jag får innan showen assistera genom att bära ner rullstolen för trappan, dock inte med kvinnan i själva stolen. Jag lyckas som jag uppfattar det ha sönder rullstolen på vägen ned då ett stödhjul lossnar och högljutt studsar ner, men det visar sig gå ok. Kvinnan kommer också fram efter showen och är nöjd. Bra.

Trivsam men något lågmäld publik denna kväll. De flesta verkar ha trevligt även om skrattsalvorna inte på något sätt hotar byggnadens framtida existens. Själv har jag på mig en skrikig skjorta och inleder med en sorts ballerina-piruett. Gör på det hela taget ett stabilt gig. En jämn ström av skratt med ett par mer skrattrika höjdpunkter.

Nu laddar jag för kvällens gig som kommer att bli mitt längsta hittills. Känner att en del av materialet behöver slipas ytterligare men det ska bli kul att få ta ut svängarna lite. Jag har kört ett år och här är var jag står just nu.

Riktigt bra line up ikväll med Niklas Löfgren, Viktor Engberg och Marcus Berggren.

Missa inte!

Stockholm Comedy Club Late Night klockan 23, biljetter på http://www.stockholmcomedyclub.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s