Antitesen till häckling på Big Ben

23361160_10155830269687603_1431403924_nGig 103.

Om söndagens gig fick mig att fundera på att ta livet av en häcklare är det betydligt beskedligare ikväll. Glider förbi Big Ben och får tid. Denise, en tjej som inte kört på ett par år, vill gärna undvika att öppna så jag erbjuder mig att göra det. Får till slut köra efter Lasse Nilsen som tvåa. Det är riiiiktigt seg publik och jag ska köra mycket nytt. Bara att ställa sig in på att vara glad och ha energi då responsen troligen kommer bli rätt sval.

Jag är riktigt nöjd med min leverans av nya skämt. Behöver ändra en del men får ändå ok garv med tanke på stämningen. Har jäkligt kul på scenen just nu och vill typ gigga varje dag. Kul när det är så och då gäller det att passa på eftersom det brukar vända snabbt.

Nästa gig: Big Ben 9/11 sen headlinar jag på Stockholm Comedy Club 10/11

Kom för fan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s