När du är riktigt jävla bra

25400776_10155928477022603_1634673901_oGig 117.

Ibland måste faktiskt även en självhatare krypa till korset. Ikväll satt det fan. Open Mic på Stockholm Comedy Club. Ganska liten men ändå trevlig publik. Jag kör sist den här kvällen men det har inget med inbördes kvalitet att göra. Bara blir så.

Linda är på topp och får igång bra stämning trots att hon är förkyld. Flera rookies kör och gör så med den äran. Även en rutinerad förmåga som Fredrik Andersson svänger förbi och levererar, trots att han har ”jag har varit ute i fält och frusit arslet av mig-blicken”. Fredrik har tydligen landat en infotjänst på hemvärnet och har varit ute i fält och slitigt. Tro mig att jag känner igen den blicken…

Det känns som Thomas Oredssons visa ord trots allt burit frukt. Jag har slipat mitt material och det känns faktiskt jäkligt tajt ikväll. Punch line på punch line sitter och de sitter tätt. Känns grymt skönt. Ser nu fram emot gig-intensiv helg där jag kör två gig på Stockholm Comedy Club samt premiärar på Maffia Comedy på fredag. Hoppas vi ses!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s