Premiär på Maffia, stabilt på Stockholm

25484963_10155938852602603_952172757_oGig 117 och 118.

Snart är hell week i mål! Kör två gig denna kväll. Först premiär för mig på Maffia Comedy på Hotel Malmen vid Medborgarplatsen sen Stockholm Comedy Club någon halvtimme senare.

Jäkla kul att köra på Maffia. Rymlig lokal och bra publik. Öppnar showen och kör fem minuter. Helt ok gig. Får bra respons och klubbägare Laszlo hintar om att det kan bli fler gig under våren. Kul! Hinner tyvärr inte stanna och se de andra komikerna, förutom Viktor Engberg som också premiärar. Går riktigt bra för Viktor och även han hänger med över till Stockholm Comedy Club för kvällens gig nummer 2.

Jag är nöjd med mitt gig på Stockholm också. Får bra respons trots att publiken är lite märklig. Vissa skrattar hela tiden andra sitter tysta. Några småhäcklar och andra pladdrar lite allmänt här och var. Lite rörigt helt enkelt.

Kör ikväll igen på Stockholm Comedy Club. Klockan 20. Kom förbi!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s