Nja, sådär va, Burken?

25485317_10155940806672603_1178944696_oGig 119.

Jaha, då var det dags att ha det lite trögare igen då, efter fyra riktigt bra gig. Bra line up på Stockholm Comedy Club ikväll och bra med folk, bland annat ett stort gäng från Axfood.

Jag ska öppna. Känns helt ok men kan ofta vara lite trögt. Janne Westerlund värmer upp publiken en kort stund men publiken känns ganska reserverad. Jag får bra respons i början men i mitten går det rätt trögt. En rutin som har gått svinbra i flera gig får helt plötsligt knapp något gehör. Sen vinner jag tillbaka publiken igen och avslutar starkt.

Visserligen kör jag i början då publiken är lite mer spänd och oförfriskad, men blir ändå lite besviken över vissa delar av responsen, men that´s life. Ok gig som helhet men borde ha varit bättre.

Nästa gig blir Open Mic på Stockholm Comedy Club den nittonde december. Sen väntar en lite lugnare period. Men det har jag sagt förr. Känner att jag verkligen behöver en paus från giggande nu och hoppas att jag ger mig detta. Brukar bara ha så svårt att tacka nej till gig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s