I en annan del av standup-Sverige

27049020_10156034880837603_1712050307_oGig 122.

Medan gräddan av stand up-Sverige prisas på Svenska standupgalan, kör jag mitt andra gig på en månad i en gammal baptistkyrka i Norrtälje. Numera håller restaurangen Kapellet till i de gamla lokalerna och det är en rätt trevlig tvåplanslösning med riktigt högt i tak. Brukar passa min resliga uppenbarelse.

Min vän och komiker John Olsson har bokat komikerna och det är en bra mix som kör. Viktor Engberg, John själv, Jenny Cash, jag, Svea Sigmond och Anders Häggström. MC är alltid proffsige Ato Karlsson.

Jag har haft ett längre uppehåll. Körde ett gig på King för ett par veckor sedan, annars har det varit lugnt. Behövde verkligen det efter det närmast galna fjolåret. Känner mig sugen igen och har skrivit en del nytt.

Kör tolv minuter den här kvällen och det går på det hela taget bra. Rätt svajig första 2-3 minuterna då jag kör mycket nytt som inte sitter men hämtar hem det allt eftersom.

Laddar nu för premiären av Stockholm Comedy Club nästa vecka. Troligen blir det gig på King Comedy i morgon om min förkylning inge förvärras.

Hoppas vi ses snart!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s